Szociális szolgáltatások regionális önkéntes-hálózata

VOLO önkénteseknek

Szeretsz másokon segíteni? Ajánld fel a társaságodat, a tehetségedet, a szaktudásodat, vagy a két kezed munkáját egy jó cél érdekében! Érezd az önzetlen segítségnyújtás örömét! Ismerkedj meg hozzád hasonló gondolkodású emberekkel és dolgozz velük egy csapatban! Ha elmúltál 16 éves, a VOLO csapatában van a helyed

Mi a VOLO?

A VOLO a Nagyváradi Caritas Catolica által indított projekt, amely szociális szolgáltatások terén összehozza a keresletet és a kínálatot Bihar, Szatmár és Szilágy megyékben, egy online is elérhető önkéntes-adatbázis révén. A projekt a Svájci-Román Együttműködési Program keretében valósulhatott meg. Projektpartner a szatmárnémeti Caritas.

Hogy működik?

Iratkozz fel online a www.volonet.ro weboldalon, vagy élőben az önkéntes-koordinátoraink egyikénél (lásd a hátoldalon). Töltsd ki az adatlapod a szükséges információkkal és máris böngészhetsz több tucatnyi civil szervezet által kínált önkéntességi lehetőségek közt. Ha megtaláltad a legszimpatikusabb projektet egy egyszerű kattintás révén felveheted a kapcsolatot az adott civil szervezettel és azonnal megkezdhetitek a közös munkát. Az adatlapodon megadott preferenciák alapján ugyanakkor te is felkéréseket kaphatsz civil szervezetektől. A szolgáltatás teljesen ingyenes.

További kérdéseid vannak?

Vedd fel a kapcsolatot önkéntes-koordinátoraink egyikével:

Sebestyén-Sárközi Anikó NAGYVÁRAD Tel.: 0721140393 E-mail: anikosarkozi@yahoo.com

Pásztor Rita Gizella NAGYVÁRAD Tel.: 0722471644 E-mail: ritapasztor@gmail.com

Simai Éva SZATMÁRNÉMETI Tel.: 0729984619 E-mail: simai.eci@gmail.com

 

Varadinet Web Development