Szociális szolgáltatások regionális önkéntes-hálózata
2017.06.10 08:30
Szervező: Asociația Organizația Caritas A Diecezei Satu Mare

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet XI. szolidaritási maratonja

A szolidaritási Maraton a szervezet kedvezményezetteinek a javára szervezett akció, ahol minden jelenlevő megtett kilóméterével hozzájárul a szervezet támogatásához egy támogató jóvoltából.
A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet XI. szolidaritási maratonja
Minden lépésed törődés és szeretet Ezzel a mottóval startol június 10-én a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet XI. szolidaritási maratonja.

Mint minden évben, a táv végiggyaloglása ezúttal is nemes cél érdekében történik, ami idén: erősíteni az idősekkel való szolidaritás érzését és lehetőséget biztosítani arra, hogy minden segíteni vágyó szatmári tehessen valamit a közösségünkhöz tartozó idősekért.
Az esemény főtámogatója az Autonet, társszervezője pedig a Vetési Polgármesteri Hivatal, ugyanis ezúttal a cél Vetés lesz. Szatmárnémeti régi központjából indul a rajt, majd az újközponton át végighalad a Szamos-töltésen a vetési futballpályáig.
A megérkezés helyszínén a vetési házigazdák megvendégelik majd a résztvevőket. Közösségépítő tevékenységek, informatív, kulturális programok biztosítanak kellemes és érdekes időtöltést a megfáradt gyaloglók számára. A hazajutásban ezúttal is lehet számítani autóbuszok segítségre.
A maratonra előregisztrálni május 29-vel kezdődően lehet.
Az idei 5 kilométeres táv minden egyes megtett lépésével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a közösségben élő idősek számára a Caritas még több törődést és szeretetet adhasson.
Június 10-én gyalogoljunk együtt, mert: „Minden lépésed törődés és szeretet”!
Varadinet Web Development