Rețea regională de voluntariat în servicii sociale
10.06.2017 08:30
Organizator: Asociația Organizația Caritas A Diecezei Satu Mare

Maraton de Solidaritate

Maratonul este un eveniment în semn de solidaritate faţă de beneficiarii organizaţiei.
Maraton de Solidaritate
Ca în fiecare an, maratonul este organizat în scop caritabil, anul acesta scopul fiind întărirea sentimentului de solidaritate față de vârstnici, respectiv oferirea unei oportunități de a ajuta tuturor sătmărenilor care doresc să facă ceva pentru vârstnicii din comunitate.
Sponsorul principal al evenimentului este Autonet, iar co-organizatorul este Primăria Comunei Vetiș, destinația în acest an fiind localitatea Vetiș. Startul se va da în centrul vechi, participanții vor trece prin centrul nou și se vor deplasa de-a lungul digului Someș până la terenul de fotbal din comună.
Participanții vor fi primiți de către gazda evenimentului cu brațele deschise și cu câte-o porție de gulaș gustos. Activități culturale, informative și distractive vor asigura relaxare pentru binevoitori după parcurgerea a celor 5 km. Pentru întoarcerea la Satu Mare, participanții pot conta și de această dată pe autobuze.
Înregistrările în prealabil se vor face începând cu data de 29 mai.
Prin fiecare pas făcut în cadrul Maratonului de Solidaritate participanții sprijină serviciile Caritas destinate persoanelor de vârsta a treia.
În data de 10 iunie să pornim la drum împreună, pentru că e: „Grijă și iubire în fiecare pas”!
Varadinet Web Development