Rețea regională de voluntariat în servicii sociale
08.04.2017 09:00
Organizator: VOLO

Instruiri gratuite pentru voluntari

Voluntarii activi în domeniu social la ONG-urile din județele Bihor, Satu Mare și Sălaj, sunt invitaţi să participe la o serie de instruiri tematice gratuite, oferite de către Asociația Caritas Catolica Oradea, în cadrul proiectului VOLO, instruirile având menirea de a contribui la perfecţionarea muncii depuse de voluntari în cadrul organizațiilor la care activează.
Instruiri gratuite pentru voluntari
Cursurile se vor desfăşura în zile de sâmbătă, la sediul nou al Asociaţiei Caritas Catolica Oradea: P-ţa. Ion Creangă nr.2 (fostul spital Sf. Iosif).

Programul și temele abordate vor fi următoarele:
• Sâmbătă, 8 aprilie 2017 – orele 09–13 – Seminar general
• Sâmbătă, 22 aprilie 2017 – orele 09–13 – Familii în dificultate
• Sâmbătă, 06 mai 2017 – orele 09–13 – Adulţi cu dizabilităţi
• Sâmbătă, 13 mai 2017 – orele 09–13 – Îngrijirea persoanelor vârstnice
• Sâmbătă, 20 mai 2017 – orele 09–13 – Copii cu dizabilităţi

Voluntarii interesaţi pot opta pentru oricare dintre teme, în funcţie de profilul ONG-urilor din care fac parte. Participarea este gratuită, iar organizatorii oferă câte o masă caldă fiecărui participant. Menţionăm că există posibilitatea de a se rambursa costul transportului pentru participanţii care vin din localităţi din afara Oradiei.

Detalii și înscriere prin e-mail, la adresa volo.caritas@gmail.com, sau telefonic la numărul 0740203112.

Seria de instruiri tematice este organizată în cadrul proiectului Reţea regională de voluntariat în servicii sociale – Bihor, Satu-Mare, Sălaj (VOLO) iniţiat de Asociaţia Caritas Catolica Oradea, şi derulat în parteneriat cu Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare. Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Varadinet Web Development